Kategorier
Flyttfirma

Uppdrag: tunghantering

Tunghantering är ett riskfyllt uppdrag som kräver en hel del av dem som ska utföra det. Därför är det viktigt att välja ett företag som är proffs inom området.

Kanske ska du flytta och ta med dig ett vapenskåp? Eller så har du en industrilokal där du behöver flytta en maskin från en sal till en annan? Tunghantering handlar om allt som ska flyttas och som väger så pass mycket att du inte kan ta det med handkraft utan att riskera skada på dig själv, omkringvarande personer eller det som ska flyttas.

Själva flytten kan vara från en adress till en annan. Det kan handla om en leverans av något som ska monteras eller installeras. Något som ska flyttas från en plats till en annan. Eller något som ska fraktas iväg för att kasseras. Men vad det än är så är det klokt att anlita ett företag som har kunskap och utrustning för att kunna jobba med tunghantering.

Tunghantering från A till Ö

När tunghantering ska utföras så dyker det inte bara upp personal med glatt humör, kunskap och rätt utrustning. Först och främst är det viktigt att du som beställare är noga med att förklara vad det är som ska flyttas och vart flytten ska ske.

Men när det är mycket tunga och stora saker som ska flyttas så kan det även ske en planering först, så att personalen är förberedd. Det kan även vara så att en säker flytt kräver en hel del förberedelser av den nya platsen, det som ska flyttas och vägen för flytten.